When the reconfiguration of the upper floor of this home to form a master suite left an unusually-shaped passageway between the master bathroom and bedroom, the desired dressing room felt a little beyond reach.
Having previously worked with our team to realise their kitchen dreams, the client knew the expertise of our design team was just what was needed to solve the challenge!
We focused on maximising the sense of width within the passageway whilst also adding bulk storage. The dressing table concept was conceived into order to visually avoid corridor-like straight lines and position the user further into the footprint of the design.

Beautiful satin-painted cabinetry with mirror inlays, polished natural quartzite work surfaces, natural oak internal detailing and satin brass handles by Armac Martin combine to form a luxuriously detailed yet uncluttered ambience.